Voordeel midweek Wandel arrangement op de Veluwe - Weg in eigen land

Bij dit midweek wandel arrangement is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in een hotelkamer
  • 2 Dagen fietshuur
  • 1x Verrassingsmenu in ons Restaurant Proef!
  • 1x Tafelgrillen

Prijs: vanaf € 212,75 p.p. op basis van 2 personen.
Deze aanbieding is geldig met aankomst op een doordeweekse dag.
U kunt het arrangement nog uitbreiden met een ontbijt voor 1 of meerderen ochtenden. Prijs € 12,95 p.p. per dag.

De prijs van dit midweek wandel arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Vakantie op de Veluwe - lekker weg in eigen land

Genieten met elkaar en de kids. Het perfecte weekje weg voor een mooie prijs! Op ons park is altijd genoeg te doen voor jong én voor oud. Wij beschikken onder andere over een binnen- en buitenzwembad, diverse grote en kleine speeltuinen, jeu de boules, midgetgolf, tafeltennistafel en een kinderboerderij.

Lekker weekje weg in Gelderland - 1 nacht gratis!

  Vakantie in Nederland saai? Niet als u naar ons komt! Vanaf het vakantiepark zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. De Veluwe biedt vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Denk hierbij aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Door de centrale ligging zijn deze attracties eenvoudig bereikbaar. Wij helpen je graag uw uitstapje te plannen. Wist je dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa?!

Ontdek de Veluwe met de kids

Naast het genieten van alle mogelijke faciliteiten kunt u ook het prachtige natuurgebied van de Veluwe verkennen. Bij dit hotel kunt u fietsen huren en op de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar.Dit is echt een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Zwemmogelijkheden
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Receptie
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Zonnebank
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Veluwe uitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Veluwe uitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Veluwe uitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Luxe hotelkamer
 • Heerlijk verrassingsmenu
 • 2 dagen fietshuur

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

309+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.