Stadswandeling in Arnhem

Bij deze stadswandeling in Arnhem is inbegrepen:

 • Stadswandeling door Arnhem onder begeleiding van een gids
 • Duur wandeling 1,5 uur
 • Prijs: € 115,00 per gids (maximaal 25 personen per gids)
  De prijs is exclusief 21% BTW en € 15,00 reserveringskosten.

  U kunt de stadswandeling uitbreiden met een bezoek aan de Eusebiustoren (€ 2,50 p.p.) en/of de middeleeuwse kelders (€ 3,50 p.p.)

  Speciale themawandelingen

  Er zijn nu ook themawandelingen in Arnhem mogelijk: o.a. Koffiewandeling, Arnhemse Parkenwandeling, Slag om Arnhem Wandeling, Spijkerkwartierwandeling en Modewandeling. Informeer naar de mogelijkheden!

  De prijs van deze stadswandeling in Arnhem is geldig tot en met 31 december 2018.
  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

  Verken de Veluwe stad Arnhem met een Stadswandeling

  Arnhem heeft als hoofdstad van Gelderland een rijke en bewogen geschiedenis. Markante punten in de stad die de gids u tijdens de stadswandeling zal laten zien zijn o.a. 'de brug te ver’ bekend van de Slag om Arnhem, de Sabelspoort, de Eusebiuskerk, het Duivelshuis, het Jansplein en de Korenmarkt.

  Met een stadsgids Arnhem verkennen

  U kunt Arnhem op vele manieren leren kennen. De welbekende stadswandeling is hier één van. De wandeling duurt circa 1,5 en is geschikt voor jong en oud. De enthousiaste en deskundige gids laat u kennismaken met de geschiedenis en toekomst van Arnhem op een informele en informatieve manier.

  Onze partner

  Wie zijn wij?

  Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

  Uitgangspunten

  Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

  Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

  Programma's

  Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  Steden

  Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

  Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!